U14 Tornooi - Düsseldorf

Met WM Soccer Events zijn we de 'officiële' Belgische partner van deze Duitse organisatie voor het aanbrengen van Belgische clubs.

 

Wil je aan deze Duitse toptornooien met deelname van Europese topclubs (Juventus, Bor. Dortmund, Atletico Madrid, Ol. Marseille, Sporting Lissabon,... maar ook van regionale clubs uit héél Europa deelnemen dan kan je hiervoor bij ons terecht!

Tornooi Details

Datum: ??? (zal kenbaar gemaakt worden midden september 2024)

 

Categorie: U11 (geboortejaar 2014 of jonger)

Locatie: Düsseldorf en ruime omgeving

Afstand: Brussel - Düsseldorf: 205 km

Spelsysteem: 11 tegen 11 (10 veldspelers & 1 doelman) --> volgens officiële regels voetbal Duitsland

Datum aankomst: vrijdag 

Datum Vertrek: zondag

 

Accommodatie: Prijzen zijn op te vragen bij ons!

                              Hotel inclusief ontbijt

                              Mogelijkheden voor verdeling kamers:

                              - Singel room

                              - Double room

                              - Triple room  (maximum 2 volwassenen & kind tot 12 jaar)

                              - Room for 4  (maximum 2 volwassenen & kinderen tot 12 jaar)

 

Maaltijden: Lunch opties op de tornooilocatie voor de spelers en ploegbegeleiders: 8€/dag (16€ voor de                          beide tornooidagen)

 

Reserveringskost: 10€/persoon (alle meereizende spelers, begeleiders, ouders,…)

 

Deelnemers: elite & amateurteams

 

Deelnemers uit het verleden (o.a.):

Kickers Offenbach, NAC Breda (pro NL), Borussia Mönchengladbach (pro), Roda JC, Bohemians Prague (pro), R. Antwerp FC, OHL, Eintracht Braunschweig (pro), FK Pribram (pro), Newport County and Chesterfield, FAC Wien, Helmond Sport (NL), Roda Kerkrade, Excelsior Rotterdam, SV Wehen Wiesbaden, Fortuna Köln, Alemannia Aachen, FSV Frankfurt, VfB Lübeck, SG Wattenscheid 09

 

Format: Zaterdag Kwalificaties in poules + zondag wedstrijden op basis van resultaten zaterdag. Mogelijk                  gaan de wedstrijden op zondag op een andere locatie door dan die op zaterdag en dit op basis                      van jullie uitslagen. Dit tornooi gaat door bij meerdere voetbalclubs uit de regio...

 

Velden: Grasvelden & kunstgrasvelden

Duur wedstrijden: 20’

 

Opmerking: Bovenstaande prijzen werden ons door de organisatie in september doorgegeven. Voor uiteindelijke prijsverschillen op het moment van jullie boeking én afrekening van de Duitse factuur zijn we vanuit WM Soccer Events niet verantwoordelijk...!

 

Clubs die pas later in het seizoen hun boeking verrichten zijn niet zeker van de beschikbaarheid van alle soorten kamers (3- en 4-persoonskamers).

 

Hoe sneller er door een club geboekt kan worden hoe minder kans er bestaat dat er een prijsafwijking zal zijn van het te betalen bedrag t.o.v. de doorgegeven prijzen. De eerste boekingen hebben ook de ruimste keuze van samenstelling van kamers, zodat er meestal kan voldoen worden aan de opgegeven samenstelling..

 

Graag kregen we van de clubs bij boeking van het tornooi een ‘definitief overzicht’ van het aantal meereizende personen én van de kamerverdeling door. Indien er nadien wijzigingen zijn betreffende de kamerverdeling of het aantal meereizende personen dan zijn we vanuit WM Soccer Events niet verantwoordelijk voor eventuele prijsafwijkingen of beschikbaarheid van de gevraagde kamers.

Na jullie boeking zullen onze medewerkers éénmalig een wijziging kunnen doorgeven (rekening houdend met bovenstaande zaken). Indien er nadien nog wijzigingen zijn dan is de club zelf verantwoordelijk om dit met de Duitse organisatie in directe lijn te regelen…

 

Bij eventuele problemen tussen de deelnemende clubs en de Duitse organisatie betreffende geboekte kamers, terugbetalingen of andere extra sportieve voorvallen is WM Soccer Events niet verantwoordelijk..

INSCHRIJVEN !!!

Ben je klaar om deel te nemen aan het U14 Tornooi in Düsseldorf?

Mis deze kans niet om te strijden voor glorie en de kans om het mogen op te nemen in het Duitse proftornooi tegen 'Elite', maar ook 'Regionale' teams uit heel Europa aan het einde van het seizoen...

Contacteer Ons

Wil je inschrijven of heb je nog vragen over het Duitse tornooi? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw tornooi-ervaring onvergetelijk wordt!