Huidige Partner

Word een Partner van WM Soccer Events

Bij WM Soccer Events geloven we in het opbouwen van sterke samenwerkingen met bedrijven die onze passie voor jeugdvoetbal delen. Als partner van WM Soccer Events krijgt u de kans om uw merk te koppelen aan onze tornooien en evenementen, en tegelijkertijd de jeugdige spelers hierbij te ondersteunen.

Als partner van WM Soccer Events profiteert u van exposure op onze website, social media kanalen en tijdens onze evenementen. Bovendien bieden we flexibele samenwerkingsmogelijkheden en op maat gemaakte pakketten, zodat we kunnen voldoen aan uw specifieke marketingdoelen.

 

We hebben een bereik van meer dan 40.000 supporters en bijna 30.000 actieve spelers verbonden aan onze evenementen én dit over hele land. Kortom het ideale uitstalraam voor jouw bedrijf!

 

Sponsorbrochure WM Youth Cup 2024-2025 (klik op de brochure)

 

Waarom Samenwerken met WM Soccer Events?

Door een partner te worden van WM Soccer Events, kunt u uw betrokkenheid bij de lokale gemeenschap tonen en tegelijkertijd uw merknaam versterken. Onze tornooien en evenementen trekken duizenden deelnemers, supporters en families, wat zorgt voor een uitstekende exposure voor uw bedrijf.

 

Daarnaast ondersteunt u met uw partnerschap de ontwikkeling van jeugdvoetbal en draagt u bij aan de groei en het succes van jonge spelers. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de levens van deelnemende kinderen en tieners.

 

Hiernaast kan je alvast onze commerciële brochure voor de (WM Youth Cup) terugvinden met alle mogelijkheden en prijzen. Heb je interesse in onze andere evenementen (WM Soccer Tournament of Belgium Sea cup) dan bekijken we met uw bedrijf de standaardpakketten of wat er op maat mogelijk is!

Neem Vandaag Nog Contact Op !!!

Als u geïnteresseerd bent in het worden van een partner van WM Soccer Events en wilt profiteren van de vele voordelen die een samenwerking met zich meebrengt, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar de beste manier om uw merk te integreren in onze tornooien en evenementen.