WM Soccer Tournament 2024-2025 Locatie KRC Harelbeke

Welkom bij het WM Soccer Tournament 2024-2025 op de voetbalvelden van KRC HARELBEKE! Dit tornooi staat open voor clubs van alle niveaus met hun U8 t.e.m. U13 lichtingen. Bij WM Soccer Events zijn we verheugd om de jonge talenten in de schijnwerpers te zetten en een platform te bieden voor competitie in combinatie met veel voetbalplezier.

Tornooi Details

Datum: donderdag 15 augustus 2024

 

Aan dit Voortornooi mogen ploegen van alle niveaus deelnemen. Clubs met een Regionaal label mogen met een ploeg van een jaar ouder deelnemen bij de reeksen 8 tegen 8 (U10-U13, Vb Regionaal U12 bij de reeks U11). Eliteclubs moeten bij deze categorieën met spelers van een jaar jonger deelnemen (Vb. Elite U12 in de reeks U13).

 

De lichtingen U8, U10 & U12 spelen hun tornooi in de voormiddag. De categorieën U9, U11 & U13 doen hetzelfde in de namiddag...

 

Bij de U8 & U9 maken we 2 poules met alle deelnemende teams waarbij alle ploegen eens 'vriendschappelijk' spelen tegen de teams uit hun reeks zonder klassement (nieuwe reglementering Voetbal Vlaanderen).

 

De winnaars van alle Voortornooien (12) samen met de betere verliezende finalisten in Vlaanderen plaatsen zich voor de Nationale Finale op Paasmaandag 21 april 2025 op de velden van SKN St.-Niklaas. De winnaars in de Nationale Finale bij de reeksen U10 t.e.m. U13 plaatsen zich voor een meerdaags Duits proftornooi aan het einde van het seizoen. Met WM Soccer Events betalen we de hotelovernachting & ontbijt voor deze spelers en teambegeleiders!

Inschrijving

Deelname: GRATIS !!!

 

Wil jij met jouw team deelnemen aan het WM Soccer Tournament 2024-2025 - Locatie KRC Harelbeke?

Schrijf je dan nu in via onze inschrijvingslink www.wmsoccerevents.be/harelbeke-2024-2025 en claim je plek in dit fantastische tornooi. Mis deze kans niet om te strijden voor glorie en de kans om het mogen op te nemen in het Duitse proftornooi aan het einde van het seizoen...

INSCHRIJVEN !!!

Ben je klaar om deel te nemen aan het WM Soccer Tournament - Locatie KRC Harelbeke?

Mis deze kans niet en reserveer nu je plek in dit mooie tornooi!

Contacteer Ons

Heb je nog vragen over het WM Soccer Tournament 2024-2025? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw tornooi-ervaring bij WM Soccer Events onvergetelijk wordt!