WMSE Belgium Sea Cup 2025 

Welkom bij de WM Soccer Events BELGIUM SEA CUP 2025!

 

Met WM Soccer Events organiseren we voor de 2e keer een meerdaags tornooi voor de lichtingen U8, U9, U10, U11, U12 & U13. Dit zal doorgaan aan de Belgische kust op de voetbalvelden van KSV Bredene & FA Nieuwpoort.

 

Deelnemende teams zullen naast het 2-daags tornooi ook kunnen deelnemen aan een tornooi dat slecht 1 dag zal duren.

 

Naast véél voetbalplezier willen we de ploegen ook een leuke tijd bezorgen aan de Belgische kust in teamverband als afsluiter van het seizoen. Alle teams zullen een halve dag voetballen (met korte rusttijden tussen hun wedstrijden)... daarnaast kunnen ze volgens eigen wensen genieten van teambuilding aan zee gedurende het andere deel van de dag!

Tornooi Details

Datum: zaterdag 31 mei & zondag 1 juni 2025

 

Categorieën: U8, U9, U10, U11, U12 & U13

 

Dit 2-daags tornooi zal doorgaan op de voetbalvelden van KSV Bredene & FA Nieuwpoort. Alle teams zullen hun wedstrijden tijdens de eerste dag spelen op één van de voetbalcomplexen. Op basis van de resultaten van zaterdag zullen ze hun wedstrijden op zondag afwerken op hetzelfde of het andere voetbalcomplex.

 

Alle clubs zal de vraag gesteld worden waar ze het liefst op zaterdag hun wedstrijden spelen. In de mate van het mogelijke... of tot wanneer er nog plaatsen zijn op een bepaalde locatie zullen we hier rekening mee houden. Clubs die snel inschrijven zullen dan ook de eerste keuze hebben!

 

 

Inschrijving

Deelname: GRATIS !!!

 

Wil jij met jouw team deelnemen aan de WMSE Belgium Sea Cup 2025?

Schrijf je dan nu in via onze inschrijvingslink www.wmsoccerevents.be/belgiumseacup-2025 en claim je plek in dit fantastische tornooi. Mis deze kans niet om samen met je ploegmaten een leuke afsluiter met voetbal én andere activiteiten te hebben aan het einde van het seizoen...

INSCHRIJVEN !!!

Ben je klaar om deel te nemen aan de WM Soccer Events Belgium Sea Cup?

Mis deze kans niet en reserveer nu je plek in dit mooie tornooi!

Contacteer Ons

Heb je nog vragen over het WM Soccer Tournament 2024-2025? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw tornooi-ervaring bij WM Soccer Events onvergetelijk wordt!